Archief: april 2009

Office comedy: ‘je bent ontslagen’ (filmpje)

Dit is natuurlijk ook een manier om onder je ontslag uit te komen: Johnson wordt ontslagen bij de firma Bossman & Johnson Inc, maar hij laat zich natuurlijk niet zomaar ontslaan. Wil je zien waar dit uiteindelijk op uitloopt? Kijken maar…

Sms’ende buschauffeur veroorzaakt chaos (filmpje)

Nou snap ik waarom sms’en en rijden niet samengaan… 

Deze buschauffeur zal het nu ook wel in de gaten hebben: je ogen op de weg en niet op je telefoon als je aan het rijden bent. Zeker als buschauffeur. Deze ‘beste man’ veroorzaakte niet alleen een enorme crash, maar verloor daarmee ook logischerwijs zijn baan. Foutje bedankt?

Mooie, sexy vrouw zoekt Dagobert Duck

Niet omdat we in een crisis zitten, maar om heel andere reden kan deze jonge, sexy vrouw maar geen geschikte huwelijkspartner vinden. 

De vrouw plaatste een ‘noodkreet’ op Craigslist (online prikbord voor snelle dates), waarin ze zich afvraagt: “Wat doe ik verkeerd? Ik ben slim, heb klasse en ben gruwelijk mooi… Waarom kan ik geen vent vinden die op z’n minst een half miljoen per jaar verdient?”
Lees verder

De leukste koninginnedagfeestjes en activiteiten op een rijtje

Of je het niet leuk vindt of niet: vanacht is het koninginnenach’ en morgen vieren we natuurlijk feest. Of niet natuurlijk, als je er niet zo veel mee hebt. (Dat kan…) Zelf ontvlucht ik net als vorig jaar de oranjegekte. Niet bewust, maar simpelweg omdat het zo uitkomt. Heeeeerlijk weekendje Londen!

Keine anhung?
Voor de feestgangers die hier blijven en nog keine anhung hebben van wat te doen, hieronder een paar last-minute koninginnedag-tipjes. Voor ieder wat wils. Amsterdam? Leueuk. Groningen? Nog leuker (is mijn nederige mening), Rotterdam? Ja, hoor… Doe maar. Lees snel verder en laat je inspireren. Tijd voor ontspanning & een stukje voorpret (als je nog aant werk bent).

Lees verder

Voorkom dat je (bijna) ‘weggedrukt’ wordt zoals Hollie Steel in BGT

Dat eerste indrukken (ook op de werkvloer) niet altijd gelden, blijkt maar weer uit onderstaand filmpje (Brittain’s Got Talent), waarin een ‘jonge Susan Boyle’, zoals ze al genoemd wordt in de media, de jury en het publiek omver blaast met haar prachtige stem.

Simon’s Cowell eerste reactie is typerend: drukte hij daar toch bijna een weergaloos talent weg, alleen maar gebaseerd op een impressie van een paar seconden.
Lees verder

Brad Pitt’s snorretje of Gore’s loserlook? De werkloosheidsbaard is terug

Ben je werkloos? Dan is er nauwelijks reden om jezelf te scheren. Steeds meer mannen laten hun baard staan. Dus je zou niet de enige zijn… De keus is aan jou: wordt het een intellectueel uitziend snorretje a la Brad Pitt? Of ga je toch voor de ‘loserlook’ van Al Gore (red. nadat hij de verkiezingen verloor)?  

Lees verder