Archief: augustus 2009

Ontslag is zo gek nog niet…

Tijd voor verandering, een andere richting en/of zelfs een nieuwe manier van leven… Zo deden deze mensen het in ieder geval: bekijk deze inspirerende trailer van de documentaire Lemonade, een project van copywriter Erik Proulx die afgelopen jaar ook het blog Please Feed the Animals voor werkloze professionals uit de advertentie business opzette.

De documentaire is na afronding te bekijken op Lemonademovie.com.

“Ik fotografeer vaak aan de rand van de samenleving”

Afgelopen zaterdag in de rubriek Inspiratie kon je het verhaal lezen van fotograaf én rechercheur Carel Schutte. Een inspirerende en ambitieuze man die passie mét passie weet te combineren. Hem legden we tien vragen voor; over zijn drijfveren, zijn visie op fotografie in de toekomst, maar ook zijn mening over nieuwe media (zoals blogs) en de manier waarop zij regelmatig es een foto (ongevraagd) overnemen………..
Lees verder

Speciale song voor de social network ‘haters’ onder ons….

Je kent et wel; mensen die – zich oppermachtig voelend, veilig vanachter hun beeldscherm – overal comments achterlaten. Veelal niet eens opmerkingen die iets met de inhoud te maken hebben, maar met name bedoeld zijn om de ander es flink te trashen. Voor al deze mensen, het volgende hilarische en briljante liedje………….

Kom maar op met je fucking shit &^%$#@[email protected] commentaar! I dear you…

Bron: Dvorak.org

Ambitieuze mensen in de spotlight: Carel Schutte (fotograaf én rechercheur)

Van inspirerende mensen tot inspirerende zaken. Alles wat jou maar enigszins een stapje verder kan helpen in je zoektocht naar een droombaan, je carrièrepad, je ambities, je vindt het in deze rubriek…. Dit maal een tweedelig interview met rechercheur en freelance fotograaf Carel Schutte; uit de generatie “zoek maar een baan dan heb je zekerheid”……..
Lees verder

De 51e verjaardag van Michael Jackson

Overal ter wereld wordt vandaag stil gestaan bij wat de 51e verjaardag zou zijn geweest van de King of Pop. Ook bij Carriere.blog.nl staan we graag stil bij zijn leven en carrière. Hoe? Bekijk interview fragmenten (onder andere met Oprah), een van zijn meest emotionele, boeiende speeches ooit, plus luister naar een aantal geweldige nummers……….
Lees verder

De top 10 domste celeb quotes

Wat… Je dacht dat jij af en toe es wat doms eruit kon flappen? Wat te denken van deze celebs? Over dom, dommer, domst gesproken. Laten we maar zeggen; gelukkig hebben ze andere talenten, alhoewel…..
Lees verder

Witte kragen in de ring – De Fight Club is ‘for real’

Zitten kantoormedewerkers uit Londen overdag te zweten van de stress, ‘s avonds knokken ze het van zich af in de ring…. Net als in de film Fight Club dus, maar dan voor et echies: Wie ze ook zijn – advocaten, bankiers, dokters -  ze slaan elkaar liefst tot pulp, puur en alleen voor et eigen vermaak….  
Lees verder