Archief: juni 2010

Wellink: veel geblaat, weinig wol

Ik zeg: Wellink d’r uut. Vind het maar een eng kereltje, een onbetrouwbaar sujet en dat staat aan het hoofd van De Nederlandse Bank (DNB), jawel. De bank (niet alleen DSB) die mede-verantwoordelijk is voor het leed wat alle hardwerkende DSB-spaarders is aangedaan: in veel gevallen is hun spaargeld (en oudedagsvoorziening) helemaal naar z’n grootje.
Lees verder

Kooistra, geen zuivere koffie…

Of moeten we zeggen: heerlijk helder …? Sjoerd Kooistra, niet bepaald een frisse jongen, naar mij dunkt, werd dusdanig onder druk gezet door bierbrouwer Heineken dat hij zichzelf van het leven werd beroofd. Dat is tenminste de versie die de raadsman van wijlen Kooistra de wereld in toetert…
Lees verder

Wilders is een jankerd

Je zou kunnen zeggen: de kiezer heeft gesproken, dus laat Wilders een kans krijgen… Prima. Jammer voor hemzelf dat hij die kansen inmiddels wel verschoten heeft. CDA wil niet met hem en VVD, tenzij de VVD en Wilders onderlinge geschillen oplossen. Dat wil de VVD weer niet, maar de VVD wil wel weer praten met Wilders, wat Wilders weer niet wil zonder CDA. Boehoe.
Lees verder

Bammetjes in de kantine? Veelste duur!

En terwijl we met z’n allen zwoegen voor onze centen, geven we het aan de andere kant weer net zo gemakkelijk uit: bijvoorbeeld aan duur kantinevoer. Ondanks dat ik weet dat ik duurder uit ben, koop ook ik liever in de kantine. Voor mij is het niet zo zeer het broodje wat je daarmee koopt, maar eerder het gemak en de tijd……..
Lees verder

Niet in de oranje-file staan?

Wil je vanmiddag niet in de file naar huis staan? Dan moet je vooral niet rond een uurtje of 14.00 pleitos gaan. De ANWB verwacht een Sinterklaasavond-effect, met andere woorden dat iedereen op hetzelfde moment in de auto stapt en richting huis rijdt….
Lees verder