Wil je een droombaan als honeymoon-tester?

Is het niet een droombaan op een tropisch eiland, dan is het wel een droombaan als International shopping consultant… Stuk voor stuk geweldige banen, met slechts twee nadelen: 1. Het is maar tijdelijk. 2. Je moet je geliefde (tijdelijk) achterlaten…

Bij deze droombaan is dat anders. Ok, tijdelijk is het wel, maar je hoeft tenminste niet zonder je geliefde. In tegendeel. Samen huwelijksreizen testen. Wat is er nu leuker dan dat?

“Wat moet je hiervoor kunnen? Allereerst moet je over goede communicatieve vaardigheden beschikken, je moet van reizen houden, luxe service waarderen, eigen initiatief tonen, van het leven kunnen genieten, goed kunnen organiseren en niet onbelangrijk, een vaste lover hebben die de volledige 6 maanden met je mee wil reizen. Klinkt niet vervelend toch?” (Bron: Ikki.nl)

Nee, zeker niet! Doe mij en mijn vriend die baan. Daarnaast krijg je nog een leuk maandsalarisje van een slordige 20.000 euri. Genoeg dus om van te leven en te sparen. Je hoeft vervolgens alleen maar een blog bij te houden en maandelijks een artikel pennen voor The Irish Times.

Ik ga NU solliciteren! En jij? Let op, je hebt nog twee daagjes de tijd. Dus futsel eerst een leuk Youtube-filmpje in elkaar.

Bron: Ikki.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>