SUPER-ACTIE BNN!: Albert stikt in koekje van eigen deeg

De loser van de week; we hebben ‘em al een poosje niet meer benoemd, maar bij deze: Albert Verlinde. Deze relnicht stikte van de week bijna in zijn koekje van eigen deeg, voorgeschoteld door BNN.

Het BNN-programma VOC (Verbond van Ongeleide Correspondenten) reikte vorige week het Gouden Oor uit aan Albert, omdat hij zijn oor altijd ‘zo goed’ te luisteren legt, maar dat Oor bevatte afluisterapparatuur. Dit kon onze Albertje niet bepaald waarderen.. Dus stapte meneer-schijnheil pardoes naar de rechter.

Koekje
Errug jammer dat Verlinde die zelf niet bepaald van de normen en waarden is, zo zeer op zijn pik eh.. teentjes (ballen heeft die gast toch niet) getrapt is dat hij z’n koekje van eigen deeg niet gewoon met waardigheid en een stukje zelfspot kan doorslikken. In dat geval had ik nog wel enig respect voor Verlinde kunnen opbrengen die het zelf ook niet kan laten om maar te porren en te spitten in andermans’ privé leven. Vervelend is dat, hè Albert?

Dovemansoren
Wat u niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet. Dat geldt ook voor jou Albertmans. Alleen is dit waarschijnlijk voor dovemansoren; mensen die over de rug van anderen ‘succesvol’ willen zijn, zijn doorgaans blind en doof voor elke vorm van kritiek. Jammer, maar waar.

Kijken!
Ik ga vanavond zeker VOC kijken. Hoop dat BNN dan wel de ballen heeft om het ook uit te zenden… en dat het gerechtshof al blij is met het feit dat BNN de originele afluisteropnames heeft teruggegeven, zoals gisteren opgedragen door de provincie Noord-Brabant.

Staartje
Helaas gaat deze geweldige actie ook nog een staartje krijgen in de politiek… Hoezo? Wel ene Joop Atsma, tweede kamerlid gaat vragen stellen over deze kwestie. Waarom? Omdat het in het belang is van het volk wellicht? Neuh! Natuurlijk niet!

Verspilling van onze belastingcenten, dat is et wel. Atsma, hou je mond gewoon dicht en doe wat je moet doen (what ever that may be) in plaats van zo op te gaan in deze waan van de dag. Hebben wij burgertjes nl. niets aan…

VOC wordt vanavond uitgezonden om 21.25 uur, NL 3.

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “SUPER-ACTIE BNN!: Albert stikt in koekje van eigen deeg

  1. Pingback: “Schop Albert Verlinde van van televisie af” | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>