Nederlandse voetbalcommentators, opzouten!

Doe mij maar Jack van Gelder… Alle Nederlandse commentators van de NOS bakken er wat mij betreft niks van. Verkeerde carrière gekozen misschien?

Gelukkig ben ik niet de enige die zich ergert aan het commentaar van de commentatoren, waaronder Frank Snoeks. Ongeloofelijk, wat een passieloze drol is dat zeg. Inderdaad, nutteloze feitjes, zoals De Telegraaf dat schrijft en daarnaast ook heel vaak overhaaste conclusies. Met nog een half uur op de klok krijg je dan te horen: ja hoor, het is afgelopen voor ………. (vul maar in). Gebeurde ook tijdens het EK met Turkije en wist dat land niet elke keer tijdens de laatste minuut te scoren?

Ten slotte is het wat mij betreft ook nog die vooringenomenheid: Bij Spanje – Paraguay kreeg ik echt het idee dat de commentator VOOR Spanje was. OEF! Jammer hoor.

Ach ja, het is een beroep apart. Je moet er volgens mij voor geboren zijn, het aanleren kun je niet. Nederlanders in het algemeen (op Jack van Gelder na) doen het gewoon bagger en daar moeten we ons maar bij neerleggen. Of gewoon het geluid zacht zetten en luisteren naar het commentaar op de radio. Ook een optie….

Bron: Telegraaf.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>