Huurmoordenaar, een bizar beroep

De liquidatie van vandaag door twee vermoedelijke huurmoordenaars in Amsterdam zette me aan het denken. Je zult maar huurmoordenaar zijn…. Dat er mensen zijn die dit beroep uberhaupt willen uitoefenen.

Hoe crimineel/ beestachtig ook – en hoe raar het mag klinken – huurmoordenaar zijn, is een beroep. Hoe bizar! Simpel gezegd, je bent het of je bent het niet. Kregen deze mannen dik betaald voor het neerleggen van waarschijnlijk eveneens een boef? Wie zal het zeggen? De politie komt er waarsch. toch niet achter. Een beetje rondcirkelen in een helikopter boven Amsterdam, dat helpt.

Jammer. Ook jammer dat dit de zoveelste liquidatie is die niet voorkomen kon worden. Ik kan me nog vaag herinneren dat er vanuit de politiek werd geroepen dat liquidaties zouden worden aangepakt en vervolgens ook de witte-boorden-criminaliteit. Ahum. Geen sprake van. Onder- en bovenwereld zijn daarvoor te veel met elkaar verweven.

Meer lezen over de bizarre liquidatie van vandaag? Telegraaf.nl

1 Reacties // Reageer

One thought on “Huurmoordenaar, een bizar beroep

  1. de schoolmeester

    Kijk maar eens naar al die zielloze blokken beton waar na jaren nog steeds geen kantoren in zitten en er wordt maar bijgebouwd.
    Waar komt al dat geld vandaan?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>