Werknemer 3.0

Ben jij al helemaal werknemer 3.0? Nog steeds een werknemer 2.0? Of (erger kan haast niet) een werknemer 1.0! Bestaan ze nog? Nou ga er maar van uit van wel. Realiteit is dat de meeste van ons tussen werknemer 1.0 en 2.0 zweven. Verandering kan snel, moet snel, maar gaat niet altijd snel / makkelijk. Mijn laptop van 5 jaar trekt de nieuwste games niet meer, heeft moeite met hd filmpjes en begint steeds langzamer te draaien. Tijd om weg te gooien? Hij doet het nog prima dus waarom een dure investering doen? Veel bedrijven denken er ook zo over. Denk maar aan de omschakeling van Windows XP naar Windows 7 (Ik sla hier opzettelijk Windows Vista over)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>