Meer 1 april grappen

Aanstaande vrijdag is het weer zo ver. Niet alleen het weekend staat dan voor de deur en ik heb het ook niet over de vrijdagmiddagborrel, maar vrijdag is het weer 1 april. En het is een goede traditie om op 1 april niet alleen je naaste familie maar ook de collega’s eens goed in de maling te nemen. Na mijn vorige blogpost: “Kantoorhumor op zijn flauwst: 1 april” hier een aanvulling. Sommige vragen wat voorbereiding, maar de meeste kun je op vrijdag zelf ten uitvoer brengen.   

 

 

Eenvoudige grappen   

Zet de instellingen voor de muis van je collega op linkshandig (bij de instellingen). Voor hij of zij door heeft wat er mis is ben je uren verder.

Zet een bruine papieren zak in de (afdelings)koelkast met daarop het label “Eekhoorn”.

Haal aan het einde van de dag alle nietjes uit de nietmachine van je collega op twee na. Je collega zal niet begrijpen dat hij iedere dag zijn nietmachine opnieuw moet bijvullen.

Zet op een banensite een vacature voor de baan van je collega met zijn naam en telefoonnummer als contact. Een hoge salarisindicatie met lage kwalificatie-eisen garandeert een dag lang vele telefoontjes.

Leef je uit met elastiek en wikkel de telefoon (of het toetsenbord of de monitor) met honderden elastieken.

Maak de computer van je slachtoffer (mits systeembeheer daar geen stokje voor steekt) onschuldig onklaar via http://www.crashmycomputer.com.

 

Iets meer werk   

Deze vraagt iets meer lef en voorbereiding. Neem donderdag de nietmachine (of iets anders) van je collega mee naar huis en stop het in een jelly-pudding.

Zet het bureau (en de ruimte eromheen) van je collega vol met bekertjes water.

Pak het kantoor (of onderdelen daarvan) van je collega in. Geschikt zijn aluminiumfolie, pakpapier en huishoudfolie. 

 Leef je uit met post-its. Plak het kantoor van je collega vol, of leef je tijdens de lunchpauze uit op zijn auto. Let op dat je geen tape of ander spul gebruikt wat de lak kan beschadigen!

 

Niet doen   

Een grap is alleen leuk als je de grap zelf ook zou waarderen. Zet je collega’s niet voor schut en maak niets stuk! Ik denk dat bovenstaande grappen binnen de perken blijven en tot een hoop hilariteit kunnen leiden. Schat zelf goed in tot hoever je kunt gaan en help mee bij het opruimen van de rommel.   

Heb jij nog leuke grappen? Laat ze achter in een reactie op dit bericht.

Bron: Plezieropjewerk.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>