1 april grappen op film: Jiskefet, Toiletlol en paybacktime voor seksisten

Lieve daders en slachtoffers. Vandaag is het 1 april, wat jullie allemaal vast al weten. Ik ben benieuwd of iemand al een leuke grap heeft uitgehaald of slachtoffer is geworden van een goede grap. Laat even een reactie achter zodat we mee kunnen leven / lachen. Deze blogpost staat in het teken van uitgevoerde 1 april grappen op kantoor. Veel plezier met kijken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>