Nog even snel inspiratie opdoen voor 1 april?

Dat 1 April populair is heb ik geweten. De afgelopen dagen hebben jullie je massaal op 1 april gerelateerde blogposts gestort. Ook in mijn poll (zie rechts op de pagina) kwam naar voren dat velen ook dit jaar weer een goede/flauwe grap gaan uithalen. Omstanders opgelet! Daarom voor diegene die toch nog besluit iets te willen doen, iemand willen terugpakken of gewoon nog wat extra inspiratie nodig heeft deze leuke filmpjes met “briljante” ideeën en tips voor vandaag. Ik ben benieuwd of iemand een leuke grap heeft uitgehaald of slachtoffer is geworden van een (slechte) grap.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>