Handig! AfterOffice: overzicht van winkels die flexibele openingstijden hanteren

Hoe vaak is het jou al gebeurd dat je met moeite van je werk weg kon voor een doktersafspraak om vervolgens een uur in de wachtkamer te zitten? Weer een kostbaar uur voorbij dat je toch weer ergens moet inhalen. Of dat je na je werk je kleding snel naar de stomerij wilt brengen en voor een dichte deur komt te staan. Dit alles kan behoorlijk frustrerend zijn, maar is vanaf nu verleden tijd, want de nieuwe website AfterOffice zorgt ervoor dat je gewoon buiten werktijd naar de dokter, tandarts, kapper of stomerij kan.

De website www.afteroffice.nl geeft je een overzicht van winkels en diensten die buiten werktijd open zijn, handig onderverdeeld in verschillende categorieën. Onder werktijd klusjes oplossen hoeft nu niet meer! In Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag vind je al een overzicht van winkels en diensten die open zijn buiten werktijd. In de toekomst wil AfterOffice dit overzicht nog verder uitbreiden met meerdere steden, zodat je altijd en overal een winkel kan vinden die buiten werktijd open is!

Ben je op zoek naar een apotheek, een kapper of misschien een slotenmaker die ook na zessen open is? Alle dienstverleners die flexibele openingstijden hanteren vind je terug in een van de handige rubrieken op de website, zoals gezondheid, persoonlijke verzorging of in & om het huis. Anderen die al gebruik hebben gemaakt van de winkel hebben reviews achtergelaten om het je nog makkelijker te maken. 

Dus stop nu met jezelf in onmogelijke bochten te wringen en handel gewoon je persoonlijke zaken na werktijd af! Kijk voor een overzicht van winkels die buiten werktijd open zijn op www.afteroffice.nl en volg AfterOffice op Facebook.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>