Sollicitatievideo-wedstrijd: In een klap beroemd én een nieuwe baan

Steeds vaker presenteren werkzoekenden zichzelf bij werkgevers met behulp van een online filmpje in plaats van een traditionele brief. Op de website Online-Open.nl (http://www.online-open.nl/) kunnen zij de komende maanden de schijnwerpers op hun video filmpje richten. Er valt veel te winnen: roem, mooie prijzen en ook nog een nieuwe baan. Online-Open.nl is een initiatief van het ambitieuze Online-People dat de aanval geopend heeft op de grote uitzendbureaus.

Wedstrijd

Online-Open is een wedstrijd. Hoe meer kijkers en stemmen een filmpje verwerft, hoe hoger deze in de ranking komt te staan. De  ranking bepaalt op 1 september 2011 de uitslag. De 20 best bekeken en meest gewaardeerde filmpjes worden beloond. De hoofdprijs: een iPad én een iPhone. ‘Maar’, vinden ze bij Online-People, ‘de allermooiste prijs is natuurlijk een nieuwe baan.’

 

Stichting Leweza

Om de wedstrijd breed onder de aandacht te brengen start Online-People deze week een Vertel-het-je-vrienden-campagne op Hyves, Facebook, Twitter en LinkedIn. Voor iedereen die via de speciale actie-link http://goo.gl/STl3r naar Online-Open gaat, schenkt Online-People 20 cent aan Stichting Leweza die kansarme jongeren in Zuid-Afrika aan een baan helpt.

 

Online-People

Online-People – een snelgroeiende franchiseformule -  is actief in de uitzend- en payrollbranche en werk met een simpel concept: werkgevers die mensen willen laten werken via uitzenden of payrolling kunnen via internet in een paar simpele stappen alles zelf doen. Dat bespaart hen veel geld. Het idee lijkt een gat in de markt te zijn: in een half jaar tijd groeide Online-People naar een landelijk netwerk van franchise-ondernemingen. Het bedrijf heeft onlangs ook een eigen vacaturebank gelanceerd: online-jobboard.nl. Werkgevers kunnen daar gratis hun vacatures plaatsen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>