Thuiswerken raakt ingeburgerd

Wie had dat, pak `m beet 5 jaar geleden kunnen bedenken: Ruim een kwart van de werknemers werkte vorig jaar gedeeltelijk thuis. Van alle hoogopgeleiden werkte bijna de helft een deel van hun arbeidsuren thuis.  Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Is het kenteringpunt bereikt, is het eerste schaap van de dam en is er dus geen houden meer aan? Is / was het een trend, hype of een nieuwe (en blijvende) vorm van werknemer zijn? Lees snel verder, laat een reactie achter en reageer op de poll!

 

 

Thuiswerken stijgt in populariteit: werkte in 2005 nog ruim 25 procent van de mensen wel eens vanuit thuis, vijf jaar later is dat ruim 27 procent. Per thuiswerker werd in 2010 gemiddeld 6,2 uur per week vanuit huis gewerkt, tegen 5,5 uur in 2005.

Hoogopgeleiden werken het vaakst thuis; bijna de helft van hen doet aan thuiswerken. Bij de werknemers met een middelbare opleiding was dat een op de vijf en bij de laagopgeleiden een op de acht. Verder komt thuiswerken meer voor bij 25-plussers dan bij jongeren.

Bron: Novum

1 Reacties // Reageer

One thought on “Thuiswerken raakt ingeburgerd

  1. Smart formuleren

    Ik ben ook bezig met thuis werken.
    Ik link mensen op heb web aan elkaar. Als bijvoorbeeld iemand een website wilt laten maken voor 900 zoek ik iemand die precies zoon website wilt maken voor 500 en dan koppel ik die aan elkaar en neem ik het resterende bedrag. Het heeft even geduurt voor ik het kon en wist wat ik moest doen en waar te zoeken, maar daar kunnen we een goed plan voor maken zelf heb ik mijn plan SMART gemaakt voor maximaal resultaat.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>