Dreigt voor u ontslag? Stel tot maandag vragen aan de Telegraaf.

Vier van de tien werknemers vrezen voor hun baan, schrijft de Telegraaf. Mensen die ontslagen dreigen te worden, kunnen tot 3 februari 12.00 uur hun vragen hierover insturen naar de krant. Aanstaande maandag komen advocaten langs op de redactie van de krant om prangende vragen over dit onderwerp te beantwoorden. Stuur uw vragen over ontslag naar [email protected] en krijg gratis antwoord.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>