Bussemaker wil gelijke beloning mannen en vrouwen

Ondanks de emancipatie, is slechts de helft van de Nederlandse vrouwen economisch zelfstandig.  Daarom wil minister Jet Bussemaker van Emancipatie nog steeds zoveel mogelijk laagopgeleide en laaggeletterde vrouwen aan de slag helpen, meldt het AD. Verder wil ze gelijke beloning van mannen en vrouwen, en een betere doorstroming van vrouwen naar hogere functies.

Volgens Bussemaker vraagt emancipatie onderhoud en moeten we ‘blijven knokken zodat gelijke rechten en een gelijke behandeling worden omgezet in de praktijk en vrouwelijk talent ook echt de ruimte krijgt’. Het volgens de minister nu zaak dat mannen, vrouwen én werkgevers doorpakken.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>