Doorwerkende 65-plusser bevlogen en betrokken werker

Medewerkers die doorwerken na hun pensioen zijn doorgaans zeer bevlogen met hun werk bezig en betrokken bij de organisatie . Dit meldt P&O Actueel op basis van een onderzoek van Effectory onder ruim 300.000 medewerkers in Nederland. Bijna 56 procent van deze leeftijdsgroep is betrokken en bevlogen.

Ter vergelijking: van de groep 25-34 jarigen is 31 procent betrokken en bevlogen. Het gemiddelde van alle leeftijdsgroepen is 38 procent.  De 65-plussers steken hier dus met kop en schouders bovenuit. P&O Actueel laat Guido Heezen, directeur van Effectory, in dit artikel uitgebreid aan het woord over dit verschijnsel.

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>