Zoveel mogelijk jezelf zijn op het werk

Geen maskers, geen toneelspel, geen theater: gewoon, lekker jezelf zijn op het werk. Dat is het credo van de Nederlandse werknemer. Althans, dat blijkt uit een peiling van de Vacaturekrant.nl. Bijna de helft van ondervraagde werknemers beweert altijd zichzelf te zijn en amper anders te doen dan thuis.

Een derde past zich wel wat aan op het werk. Er zijn ook mensen die wel acteren: 10 procent geeft aan dat ze compleet anders is op het werk dan privé, en 9 procent zegt zich alleen aan te passen bij klanten of externe partijen.

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>