En de winnaars van ‘De Baas de baas’ zijn…

De baas die het met zijn secretaresse doet… Cliché? In het boek ‘De baas de baas’ wel. Hierin vertellen secretaresses over hun relatie met een Bekende Baas (BB’er). Carriere.blog.nl mocht van dit boek drie exemplaren weggeven in samenwerking met uitgeverij Haystack. Weten of jij bij de winnaars zit?

De respons op de prijsvraag was overweldigend. Blijkbaar zijn veel mensen wel nieuwsgierig naar de vrouwen achter de Bekende Bazen zoals Hans Wiegel, André Rieu en Rita Verdonk… Carriere.blog.nl bedankt iedereen voor deelname aan de prijsvraag.

De volgende winnaars krijgen het boek binnenkort thuisbezorgd: Van Kalleveen uit Deventer, Janny Spreeuwers uit Drachten en Jaap Heerschap uit Stellendam. Van harte gefeliciteerd en veel plezier ermee!

Vanaf volgende week hebben we weer een leuke prijsvraag hier op Carriere.Blog.nl. Houd deze site dus goed in de gaten…

Voor degenen die het boek alsnog willen bestellen. Dat kan o.a. op managementboek.nl.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>