Winnaars ‘Zakelijk twitteren voor beginners’

Wil je graag twitteren, maar vind je het lastig om te weten wat je ermee kunt doen? Waarover tweet je wel of niet en in hoeverre mix je persoonlijk met zakelijk? Deze vragen komen aan de orde in het boek ‘Zakelijk twitteren voor beginners’. Carriere.blog.nl mocht in samenwerking met Haystack 5 exemplaren weggeven… Wil je weten of je gewonnen hebt, kijk snel verder.
Twitteren is hot! Dat blijkt ook uit het aantal reacties op de prijsvraag. Alle deelnemers, bedankt voor jullie deelname. Sta je niet bij de winnaars? Niet getreurd, in de toekomst komen er vast en zeker meer prijsvragen aan. Gewoon mijn blog in de gaten houden dus. :–)

De vijf gelukkigen die er met het boek mee vandoor gaan zijn: S. Geurts uit Culemborg, Anita te Gussinklo uit Loenen a/d Vecht, Alexander Batist uit Apeldoorn, Carlijn Wagemakers uit Rotterdam en Simon Dijksma uit Amersfoort. Van harte gefeliciteerd en veel Twitter-plezier toegewenst. Het boek komt zo snel mogelijk naar jullie toe!

Lees ook het interview met auteur en twittertrainer Carlijn Postma in de Volkskrant.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>