Net zoveel verdienen als Wesley Sneijder?

Ach, dat kun je natuurlijk wel op je buik schrijven. Stel je voor: 14 miljoen bruto per jaar. Niets mis mee toch? Dat willen we allemaal verdienen.

Gelukkig heb ik op mijn blog de afgelopen twee jaar heel wat geblogd over hoe je ‘rijk kunt worden’. Gewoon ff zoeken op geld verdienen en/of rijk worden. Alhoewel, dan kom ik me daar toch ook een hoop berichtjes tegen die gaan over nog belangrijkere dingen. Gezin voor geld, bijvoorbeeld. Op zich logisch: van geld worden we toch niet gelukkig. Van het hebben van geld wel, maar dat is weer wat anders….

Anyhoe, lees maar. En ondertussen: vooral blijven dromen.

Welterusten.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>