Colofon

Vanwaar een blog over carrière en werk?
Wordt er niet genoeg gepubliceerd op dit gebied? Opvallend is inderdaad dat er op het internet een gigantische hoeveelheid informatie te vinden is omtrent werk en carrière; vaak boeiende berichtgeving, maar verspreid over even zo veel uiteenlopende websites en media. Vandaar Carriere.blog.nl, waarin de redacteur er naar streeft haar doelgroep dagelijks de meest interessante selectie uit deze hoeveelheid informatie voor te schotelen, van actueel nieuws, handige tips en nog veel meer. Dat alles overgoten met een persoonlijke jus: een scherpe pen, een eigen visie en de nodige kritische noot, maakt Carriere.blog.nl dé informatiebron voor ambitieuze mensen

Ondersteuning en inspiratie
Aangezien de redacteur zelf behoort tot de groep van dolende 30’ers mag een rubriek over en voor deze doelgroep natuurlijk niet ontbreken. Er valt nog zoveel te kiezen, zoveel te doen. Dat geldt in principe voor iedereen die in zijn werk en persoonlijke leven één of meer doelen nastreeft. Waar het om gaat is de kansen te zien en te benutten. Met de aangeboden handvatten op dit blog, hoopt de redacteur hierbij ondersteuning en inspiratie te geven.
Van leidinggevenden tot door de wol geverfde freelancers/ZZP’ers, van wervingsspecialisten tot (werk)zoekenden, bij Carriere.blog.nl zijn ze aan het juiste adres.

Heb je vragen over de inhoud van Carriere.blog.nl? Of heb je wellicht ideeën en tips? Mail de redacteur via [email protected]

Over Sjoukje Dijkstra
Geboren en getogen in Groningen  (vandaar die ‘nuchtere’ kijk op zaken), ter wereld gekomen in 1980. Na haar opleiding Journalistiek aan de Christelijke Hogeschool in Ede, eerst beland als hostess in Turkije, waar ze na bijna een jaar gewerkt te hebben, het schrijven toch begon te missen. Na terugkomst in Nederland, rolde ze de communicatie in. Eerst bij een groen investeringsbedrijf, vervolgens bij een communicatie en mediabedrijf en momenteel is ze werkzaam als PR-specialist op de marketingafdeling bij een IT-bedrijf in Gouda.

Over Blog Online:
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo’n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren?
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>