Maak voor de derde week kans op een gratis typecursus!

Wil jij minder tijd verspillen aan het typen van je rapporten, verslagen of mails? En ben je benieuwd waarom het ook voor jou – of je nu (sales)manager, IT’er, verpleegkundige of leraar bent – handig zou zijn om blind te leren typen?

Lees dan snel verder en ontdek hoe je - voor de derde week in een rij - een gratis typecursus in de wacht kunt slepen! Steeds meer volwassenen volgen een dergelijke typecursus… Je zou dus niet de eerste zijn.

In samenwerking met Computype mag Carriere.blog.nl gedurende 4 weken een gratis typecursus weggeven. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is antwoord geven op de onderstaande vraag en dit – samen met je naam en adresgegevens – doormailen naar [email protected].

Je antwoord voor weekvraag 3 kun je insturen tot 10 april 2009. Door elke week mee te doen vergroot je natuurlijk je kansen! De winnaars worden uiterlijk eind april bekend gemaakt op dit blog en ontvangen persoonlijk bericht.

Tot 3 april 2009 kun je ook de prijsvraag voor week 2 nog beantwoorden. Wil je dus dubbel zoveel kans maken op een gratis typecursus? Beantwoord dan zowel de onderstaande vraag als de prijsvraag voor week 2.

Weekvraag 3:
Uit hoeveel opdrachten bestaat de typecursus TypeTopia?

Over Computype
TypeTopia biedt zowel kinderen als volwassenen een online game-omgeving waarin zij spelenderwijs typevaardigheid kunnen ontwikkelen. Instituut Computype, dat al meer dan twintig jaar actief is op het gebied van typecursussen, brengt gedegen kennis van onderwijs samen met kunstmatige intelligentie. Sinds kort is er ook een dyslexieversie van TypeTopia.

Voorwaarden deelname:
De winnaars worden eind april bekend gemaakt op dit blog en ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars van de prijsvraag gaan akkoord met het feit dat ze met naam en toenaam (plus evt een foto) op dit blog worden genoemd. De prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar. Hij kan op geen enkele manier worden omgewisseld, ook niet tegen zijn waarde in geld of voor andere goederen. De deelnemers verklaren zich akkoord met de publicatie en het gebruik van hun naam, adres en voorkomen en verzaken aan de uitoefening van alle rechten en schadeloosstelling in dat opzicht.

Check ook es Gratiz.nl voor nog meer gratiz, leuke dingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>