Help! Een vervelende opdracht!

James Franco had het helemaal niet naar zijn zin tijdens de presentatie van de Oscars in februari. Hij is niet de enige. Veel kijkers vonden Franco de slechtste presentator sinds David Letterman in 1995. Dat een werknemer slecht presteert wanneer hij geen zin in de opdracht / werkzaamheden heeft is niets nieuws. Dat je deze signalen boven water krijgt is weer een ander verhaal. Franco geeft nu (na een ruime periode) aan dat hij eigenlijk iets gedaan heeft waar hij niet achterstond. Maar hoe kan een “normale” werknemer zoiets aangeven?

 In een interview met Playboy zegt de acteur dat dat niet als een verrassing kwam. “Het is lastig om hierover te praten, want dan lijkt het net of ik iemand de schuld geef. En daar hou ik niet zo van”, zegt de 33-jarige Franco. Toen hij net werd gevraagd voor de klus was de acteur dolenthousiast, maar dat veranderde tijdens de repetities. Een week voor de show beklaagde Franco zich tegen de producent van de show.

 

Marilyn Monroe

“Ik vroeg hem: waarom heb je mij ingehuurd? Je geeft me echt niks waar ik mee kan werken. Volgens mij wordt het geen goede show.” Het ergste moest toen nog komen voor Franco. De producenten wilden dat hij zich zou verkleden als Marilyn Monroe, wat de acteur tegen heug en meug deed. “Ik was zo woedend dat ik dacht: ik laat me gewoon vallen. Zodat m’n jurk zou scheuren of vallen of zo. Ze konden mij er toch niet de schuld van geven, ik liep op hoge hakken.”

Bron: Novum

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Help! Een vervelende opdracht!

  1. Pingback: Meest gelezen berichten van week 28 op www.carriere.blog.nl | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>