Wereldnieuws: Sexy Australische zegt Chk-chk Boom!

De Australische Clare Werbeloff werd van het een op het andere moment wereldnieuws. Met haar verklaring op televisie over een schietpartij viel iedereen over haar heen; media, anti-rascistgroepen, de politie…

Zien ‘what’s all the fuss about’? Kijk/lees vooral verder.


“Ik heb alles gezien”

Na een schietpartij in Kings Cross vroeg een cameraploeg aan omstanders of er getuigen waren van het gebeuren. De Australische Clare stapte – zonder na te denken – naar voren en beweerde alles te hebben gezien.

Chk-Chk BOOM!
Vrij vertaald: “Er waren twee wogs (wog = discriminerende term voor donker gekleurde mensen) aan het vechten. De vette wog zei tegen de dunne: “Oi, bro, je bent met mijn nichtje naar bed geweest, terwijl de ander zei; Nee, man, dat zou ik niet doen als ik er stront voor kreeg…” Etc, etc. Het einde van het liedje?  “En toen trok hij zijn pistool. Dat ging van: Chk-chk BOOM!

Het impulsieve grapje zal Clare – die helemaal niets van de schietpartij had meegekregen - naast aandacht ook zeker wel centen opleveren; t-shirts met Chk-Chk Boom! vliegen over de toonbank, terwijl er op Youtube allerlei sound-tracks circuleren met de inmiddels befaamde woorden. Er zullen vast ook ringtones in de omloop zijn… (Scroll naar beneden voor de Youtube soundtracks/ muziekclips)

Internationale internetsensatie
De hype is enigzins vergelijkbaar met die van onze eigen Eva Jinek en haar boobies. Zij het dat dit een foutje was en – de inmiddels internationale internetsensatie - Clare zonder nadenken voor de camera ging staan. Alleen omdat het haar leuk leek. Gelukkig lijkt het Clare niet te deren dat dit haar nog voor heel lange tijd zal achtervolgen… (zie filmpje) Ook al moet ze het nog tig duizend keer zeggen tegen haar fans, het maakt haar niet uit. 


EMBED-Chk Chk Boom Hottie Becomes Web Phenom – Watch more free videos

Zie je et al voor je? Clare op haar sterfbed; ‘Aaaah, oma zeg et nog een keertje!’ … ‘Chk-Chk- Booooom-pffffffffffffff’

Show bizz serveerstertje?
Of Clare die werkt als serveerster nu een showbizz carrière op deze hele hoax kan bouwen is nog de vraag natuurlijk. Hoewel ze haar looks meeheeft - en zelfs al een aanbod heeft gekregen om een bikini shoot te doen - vallen veel mensen over haar heen… Beetje sneu wel, want ach ja, ze is nog maar 19 en bovendien een beetje naïef. Misschien een rare actie, maar wie heeft er rond die leeftijd nog nooit iets geks gedaan? wie zonder zonde is… Laat et meiske toch lekker genieten van haar instant fame moment. 

Lees ook:
- “Ik ben geen racist”
- Chk Chk Boom Girl goes global

Bron: News.com.au

Soundtracks & muziekvideo’s Chk-chk Boom:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>