Secretaresses over hun relatie met een Bekende Baas

De baas die het met zijn secretaresse doet… Hoe cliché, maar het beeld bestaat nog steeds. Op zich niet vreemd, want genoeg mensen die het op kantoor hebben zien gebeuren. In het boek ‘De baas de baas’ vertellen secretaresses over de relatie met hun Bekende Baas….

Het mooie is: Jij kunt dit boek nu winnen, hier op Carriere.blog.nl.

Van de secretaresse van Job Cohen tot die van Andre Rieu en Nout Wellink. Ze komen aan bod in dit boek van journaliste Ria Harmelink. Stuk voor stuk lichten ze een bijzonder tipje van de sluier op; het lief en leed dat ze samen delen, de irritante gewoontetjes van hun topbazen, de vertrouwensband, etc.

Het mooie is dat deze secretaresses stuk voor stuk sterke vrouwen zijn die het beroep van secretaresse een heel ander gezicht geven. Het is niet alleen meer memootjes uittikken, notulen schrijven, maar ze doen zoveel meer dan dat. Ze zijn veelal de spin in het web van een bedrijf, de professionele steun en toeverlaat van de baas. Kortom; dit boek stelt haar (of hem) in een heel ander daglicht.

Meer weten? Win dit boek!
Carriere.blog.nl mag i.s.m. uitgeverij Haystack een aantal exemplaren van dit boek weggeven. Geef, om kans te maken op het boek, antwoord op de volgende vraag.

Van welke secretaresse komt de volgende uitspraak:  “We werken hard, maar kunnen ook heel erg lachen”?
a. Thea Dellepoort, secretaresse van Hans Wiegel
b. Ada Engels, secretaresse van Rita Verdonk
c. Kerstin Cornelis, rechterhand van André Rieu

Stuur je antwoord onder vermelding van je gegevens voor 5 maart 2010 naar [email protected]. Meer informatie over dit boek vind je o.a. op Managementboek.nl.

Check ook es Gratiz.nl voor nog meer gratiz.

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Secretaresses over hun relatie met een Bekende Baas

  1. Pingback: En de winnaars van ‘De Baas de baas’ zijn… | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>