Win het ‘Klein receptenboek voor het nieuwe werken’

Bazen én medewerkers, opgelet. Willen jullie weten hoe het nieuwe werken eruit ziet? En willen jullie bij voorkeur ook nog praktische recepten hoe dit nieuwe werken in de praktijk te brengen? Doe dan mee aan deze prijsvraag en win het ‘Klein receptenboek voor het nieuwe werken’, het laatste boek van Roland Hameeteman, geschreven samen met Gonny Vink en Ben Kuiken.

Reeds eerder gaf ik een aantal boeken van Hameeteman weg. Herinneren jullie nog ‘De kracht van mensen’? In dit boek beschrijft Hameeteman hoe je de organisatie van de eenentwintigste eeuw kunt inrichten zonder afdelingen, functies of regels… 

Voorgekauwd
Hameeteman ageert sterk tegen het traditionele van negen-tot-vijf denken; de zogenaamde kantoormentaliteit, waar veel managers vandaag de dag nog last van hebben. Dit doet hij niet voor niets. Met de opkomst van ZZP’ers, thuiswerkers en freelancers veranderen de werkverhoudingen. Bazen die er niet aan willen geloven, zullen hun werknemers zeker verliezen.

Hameeteman: “Veel werkgevers behandelen hun medewerkers nog net zo als vijftig jaar geleden. Ze willen dat zij van negen tot vijf op kantoor werken en al het werk wordt voorgekauwd door managers. Ze zien hun personeel als stamppot.”

Haute cuisine
Hameeteman pleit voor haute cuisine en raadt werkgevers aan om mensen het vertrouwen te geven dat ze verdienen. “‘Managers moeten leren koken met liefde voor de ingrediënten.”

Ofwel, maak er dus geen potje van door die thuiswerkers, ZZP’ers en freelancers aan de leiband te leggen. Probeer liever het ‘Klein Receptenboek’ uit, een kookboek met receptenvoor het nieuwe werken. Je zult zien dat het werkt.

Win dit ‘Klein Receptenboek’!
In samenwerking met Uitgeverij Haystack en Whizpr mag Carriere.blog.nl een aantal exemplaren van dit boek weggeven. Beantwoord de prijsvraag en stuur je antwoord o.v.v. je gegevens voor 25 maart 2010 naar [email protected].

Wat is het doel van het Klein Receptenboek?
a. Mensen helpen om snel en gemakkelijk een haute cuisine maaltijd op tafel te zetten.
b. Bedrijven ondersteunen om het nieuwe werken in te voeren.
c. Managers voorgekauwde recepten te geven, zodat zij hun werknemers beter kunnen managen.

Check ook es Gratiz.nl voor nog meer gratiz.

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Win het ‘Klein receptenboek voor het nieuwe werken’

  1. Pingback: Kraak die vacature! en win ‘Vaagtaal’ | Carriere

  2. Pingback: Baas kan werknemer nu écht bespioneren | Carriere

  3. Pingback: Prijswinnaars ‘Klein receptenboek’ en ‘Vaagtaal’ bekend | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>