Boycot Popstars dan maar?

De redactie van SBS 6-Show Popstars schijnt helemaal vergeten te zijn waar het om gaat. In plaats van te zoeken naar talenten, gaan de makers vooral op zoek naar ‘lachwekkende’ mensen. Ofwel, sukkels en losers met talent voor afgaan. Sneu. En precies zoals Coen Swijnenberg van de Coen & Sander show op 3FM het zegt: “Schandalig.”

Aan de andere kant kun je stellen dat wij – als de massa – ons hier mede schuldig aan maken. Wie vragen en lachen er immers om die sukkelaars? Soms voel je plaatsvervangende schaamte, maar meestal is het te hilarisch voor woorden…… Brood en spelen is het niet, mensen?

Blijkbaar schieten de kijkcijfers alleen de lucht in als dat gaat over de ruggen van ‘kneuzen’.

Slordig is de werkwijze van het programma. Uit uitgelekte mails blijkt dat de ‘kneuzen’ ook gewoon echt intern ’kneuzen’ worden genoemd. Geen enkel respect voor mensen (in het algemeen) dus. In die zin: Walgelijk en super beledigend.

Ik zeg: doe ff normaal SBS 6. Anders sturen we aan op een boycot…

Bron: entertainment.nl.msn.com

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Boycot Popstars dan maar?

  1. Pingback: Holland’s Got Talent terecht op het matje | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>