Lees mijn tweets maar Sinterklaas!

Door Floor Drees - Het is alweer bijna Sinterklaas. En daarmee is het ook bijna kerst. Ik wil leuke cadeautjes, zoals u misschien wel begrijpt. Maar vriendlief ‘weet niet wat hij moet geven’. Nu waren de criteria ‘iets liefs’ en ‘iets moois’ misschien ook wat te breed….

Om hem op weg te helpen ben ik op mijn weblog een nieuwe rubriek gestart: voor kerst. Ik doe cadeau-suggesties en voorzie deze van punten (kerstballen). Heeft een potentieel cadeau 5 ballen? Dan wil ik dat echt heel graag. Een extra tweepuntnullerige bijkomstigheid is dat mijn lezers ook kerst-attenties kunnen insturen.

Dit idee ontstond gisteren, nadat bovengenoemde man opmerkte dat hij al mijn blogjes wilde lezen, om een beetje op de hoogte te blijven van wat er in mijn hoofd omgaat. Daar heeft hij een punt. Mijn schoonmoeder volgt mij intensief op Twitter en Facebook en neemt ook mijn blog regelmatig door (lang leven Google Analytics). Als vriend en ik bij zijn ouders langsgaan, is daar al een heel gesprek tussen mij en zijn moeder aan vooraf gegaan. Op Twitter. Eenmaal aangekomen, gaat dat gesprek vrolijk verder. Mijn vriend snapt niets van het verhaal en heeft het gevoel dat ik dingen verzwijg.

En nu wil hij dus al mijn blogs lezen. Het liefst voor ze gepubliceerd worden. Ik ben ermee akkoord gegaan, maar alleen omdat ik er nu ook iets mee kan winnen. Een lief en mooi kerstpresentje, dat is. Helpen jullie mee?

Ik zou toch verder in gaan op dat mogelijke familiebedrijf van mij? Klopt. Daar steggel ik nog met vaders over (lees: we zijn nog in onderhandeling over het kerstpakket). Volgende week meer dus!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>