#dokterdaan gaat weg (zucht…)

Door Floor Drees  - Misschien kennen jullie hem nog uit een ouder verhaal: dokter Daan, de jonge hulp-huisarts met Apollo-achtige trekjes. Als ziek/zwak/misselijke kom je alleen bij dokter Daan terecht wanneer de echte huisarts, overigens een ontzettend aardige man die iedereen vertelt dat ik ‘blogger’ ben, het te druk heeft.

Je ziet ze hopen, de dames in de wachtkamer, jong en oud. Ook ik zit duimen te draaien. De legende van DD (ja, meneer heeft al een afkorting) reist overigens veel verder dan de ‘stadsgrenzen’ van Voorschoten. Op Twitter wordt er al gesproken over #dokterdaan en mijn collega’s en zusje zijn graag op de hoogte van de whereabouts van de knappe dokter.

Ik ben bijna blij met mijn astma. Want dat betekent dat ik prikjes moet halen voor die gruwelijke griep. Drie prikjes, om precies te zijn. Daar reis ik graag een uur voor om (ik woon immers al weer bijna een jaar in Rotterdam). Maar binnenkort gaat DD weg bij de praktijk. We mogen dus concluderen dat hij een nieuwe betrekking zoekt.

Nu weet ik, uit ervaring, dat er een groot huisartsentekort is in Rotterdam Alexander… Misschien kan ik hem dat bij de laatste inentingsronde even toefluisteren.

Lees ook: Hoe werken in de zorg je huwelijk kan verpesten…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>