Ik doe opeens aan time-management

Door Floor Drees -Omdat ik tegenwoordig tweeënhalve baan heb, zie ik mezelf gedwongen om een aantal leuke, maar onbetaalde of voor mijn werkzaamheden irrelevante zaken op te geven. Dat continue rennen en bloggen gaat je niet in de koude kleren zitten.

De vaste lezers onder jullie weten dat ik een ramp ben met planningen en administratieve aangelegenheden. Omdat je je dat als ondernemer niet kan veroorloven heb ik een paar veranderingen doorgevoerd. Mijn agenda is mijn nieuwe beste vriend. Net als iCal op mijn MacBook en texthog voor mijn dagelijkse uitgaven.

Ik shop voortaan alleen nog maar online en weersta zo passief alle afleidingen die het shoppen met zich meebrengt en op doorbuffel-dagen helpt mijn fonkelnieuwe Nespresso-apparaat (mijn eerste ‘bedrijfsuitgave’) me de dag door. Gisteren heb ik nog een e-cursus hoe-stel-ik-in-vredesnaam-een-offerte-op gevolgd.

Het gaat de goede kant op. Maar voor ik weer in een relatief comfortabele arbeidsflow zit, moet ik eerst, tot mijn grote spijt, afscheid van jullie nemen, lieve carriere.blog.nl lezers. Dit is mijn laatste wekelijkse (oplettende zielen hebben vast gemerkt dat ik wel eens een weekje oversloeg de laatste tijd) bijdrage. Ik zal jullie missen!

Red. Bedankt voor je interessante, inspirerende bijdragen, Floor. Wij zullen je ook missen! Succes met je onderneming. Groetjes, Sjoukje

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ik doe opeens aan time-management

 1. Floor Drees

  Dank voor je reactie, Sjoukje! Ik blijf carriere.blog.nl natuurlijk volgen!
  Floor

    /   Reply  / 
 2. Martin

  Time management?
  Wie tijd wil besparen moet eerst ‘het laaghangend fruit’ plukken.
  Als je nog met enkele vingers typt (dat lijkt het geval op de foto) en denkt snel te zijn, blijkt dat je per dagelijks getypt uur elke jaar liefst 10 werkdagen aan typetijd te kunnen besparen. Doe de 1-2-3-typetest op http://www.ticken.nl/Typecursus/Info-voor-managers.html en schrik.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>