Gratis: een portie zelfvertrouwen

Angst overwinnen, heeft veel te maken met je eigenwaarde.

Heb je te maken met een gebrek aan zelfvertrouwen? Dan zit je vaak niet lekker in je vel en dat heeft invloed: op zowel je leven als je carrière. Wil je af van die onzekerheid? Download dan hier gratis 35 tips van trainer, coach en auteur Eddie van der Wereld om je zelfvertrouwen te laten groeien…

Eddie van der Wereld schreef dit boekje omdat hijzelf 15 jaar geleden niet lekker in zijn vel zat: “Ik had gebrek aan zelfvertrouwen in mijn werk, mijn relaties en vond mezelf niet erg leuk, aantrekkelijk of slim”, aldus Van der Wereld.

“En ik wilde dat anders. Ik ben diverse trainingen gaan volgen, ben gecoacht, las boeken, keek films en nog veel meer. Daaruit leerde ik mijn eigenwaarde te vergroten en mijn zelfvertrouwen te laten groeien. En daar pluk ik nu de vruchten van! Vruchten die ik graag aan jou doorgeef.”

Als je beter voor jezelf wilt opkomen, of dat nu in je werk, leven, studie of relatie is, is dit boekje de perfecte eerste stap om aan je eigenwaarde te werken. Download ‘Bepaal je Eigen Waarde’ hier. Wil je ook het boek ‘De kracht van angst’ in de wacht slepen? Doe dan mee aan de prijsvraag en win!

Succes.

Check ook es Gratiz.nl voor nog meer gratiz.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gratis: een portie zelfvertrouwen

 1. jan over zelfvertrouwen

  Goede zaak dat Eddie zijn kennis doorgeeft zodat ook anderen meer zelfvertrouwen kunnen krijgen.

    /   Reply  / 
 2. Pingback: 6 manieren om te laten zien wat je waard bent | Carriere

 3. Annelies

  Ik heb onlangs een boek gekocht over de 5 essentiële elememten van inspirerend leiderschap op aanraden van een vriend en één van deze 5 was ‘zelfvertrouwen’. Hierin stond een mooie quote: Zelfvertrouwen is die diepe innerlijke overtuiging dat alles wat je je kunt voorstellen ook mogelijk is. Het is de energie die je leven voedt.’ Ik vond dit echte waarheid en wou dit even delen. De schrijver, Harley Lovegrove schrijft niet enkel over leiderschap in een bedrijf ofzo, dit is echt een boek dat zelfs voor ons huisvrouwen van pas komt om je leven dagelijks in goede banen te leiden..kijk mss eens op zijn site: http://www.harleylovegrove.com
  Groetjes!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>