De Kracht van Angst (prijswinnaars opgelet!)

Hoe herken en overwin je je angst, onzekerheid of stress? Het boek ‘De kracht van Angst’ van Eddie van der Wereld en Marc Schwencke geeft ondersteuning. Carriere.blog.nl mocht hiervan een paar exemplaren weggeven in een prijsvraag. De respons was overweldigend! Zien of je bij de prijswinnaars zit?

De prijsvraag was:

Hoe heet de methode die Eddie van der Wereld en Marc Schwencke bedacht hebben?
a. Focus on the Future Methode
b. Focus on Now Methode
c. Focus on Yourself Methode
Het juiste antwoord moest zijn: a. Focus on the Future Methode.

De gelukkige prijswinnaars die het boek zelf binnenkort in handen hebben, zijn:  Rene Venemade uit Bellingwolde, Peggy Meessen uit Voerendaal, J. ten Klooster uit Houten, Cindy Luisman uit Hardenberg en Ricardo Eeuwes uit Westervoort. Van harte gefeliciteerd met het boek. Hopelijk inspireert het je tot meer!

Mee gedaan aan de prijsvraag, maar niet gewonnen? Niet getreurd. Er staan nog een hoop leuke prijsvragen op stapel. Bedankt voor het meedoen aan de prijsvraag en tot ziens! Het boek bestellen? Klik hier. Voor 35 goede tips van de auteur van dit boek, download gratis het boekje ‘Bepaal je Eigen Waarde’.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>