Buitenlandse hoogopgeleiden makkelijker aan de slag

Buitenlandse hoogopgeleiden kunnen in Nederland makkelijker aan de slag. Dit las ik in het magazine van de Kamer van Koophandel. De werkgever moet in dit geval optreden als ‘erkend referent’.

“Dat is iemand die een duidelijk belang heeft bij de komst van de vreemdeling en daardoor een bepaalde band heeft met die persoon. De aangepaste migratieprocedure wordt mogelijk doordat het wetsvoorstel Modern Migratiebeleid door de Tweede Kamer is aangenomen”, zo is te lezen in het blad. De treedt naar verwachting op 1 januari 2011 in werking.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>