Als vee behandeld worden

Soms heb je het gevoel dat we allemaal maar nummers zijn. Niet alleen in de wachtrij bij de slager, on hold bij de belastingdienst of wachtend op een medewerker bij een telecommaatschappij. Ook in de werving- en selectie behandelen sommige recruiters / consultants mensen als producten. Niet de bemiddeling of optimale match staat voorop, nee het quotum halen of de deal afronden. Zijn uitzendbureaus allemaal handjeklap fabrieken of zijn er ook recruiters met een hart?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>