Ontdek hoe slecht jouw baan nu daadwerkelijk is

Doe je bagger werk – tegen een slechtbetaald salaris en/of ook nog ook nog binnen een mindere werkomgeving? Zie je er elke dag tegenop om te gaan werken? Dan zit jij met jouw werk waarschijnlijk in de ergste baan die je je kunt bedenken… Of valt het wel mee en heb je vandaag je dag niet?

Om wetenschappelijk aan te tonen hoe erg jouw baan daadwerkelijk is, heeft een stel wetenschappers een leuk systeem ontwikkeld, waarin typische kantoorbanen zijn onderverdeeld in 9 categorieën. Elke categorie krijgt een uiteindelijke score van 1 tot 3 punten, die gebaseerd is op de input en mening van medewerkers. Een formule berekent dan over al deze 9 categorieën het definitieve puntenaantal, waarmee jouw baan gekwalificeerd wordt met cijfer.

‘My job Sucks’
De korte Quiz die je hiervoor moet afnemen, bestaat uit een aantal punten, waarin ook de mate waarin je verantwoordelijkheid draagt, het werk- woonverkeer, de uren die je werkt, je salaris en ook het aantal lunchplekken in de buurt worden meegenomen. Zelf kom ik er vanaf met een magere 2, wat staat voor dat mijn baan ‘kinda sucks’.

Het klopt niet… Dat zeg ik er alvast maar bij, maar deze score wordt natuurlijk beïnvloed doordat ik bijna elke dag (als ik niet thuiswerk) toch meer dan een half uur onderweg ben. Daarnaast bevinden zich op het industrieterrein waar we zitten weinig lunchmogelijkheden, op de kantine beneden na. Ook dat heeft invloed op de score.

Ik ben benieuwd welke score jij met deze tool behaalt. Doe hier de test en lees ook het bijbehorende artikel, plus aanwijzingen/ uitleg. (Let op: engelstalig)

Bron: Examiner.com

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>