En hier gaan we dus niet naar toe op vakantie…. (track de varkensgriep)

Ook Nederland is in de greep van de varkensgriep (swine flu) en dat is natuurlijk logisch, want het is scary en bovendien dieptriest voor alle mensenlevens die er mee gemoeid zijn.

Traumatisch

Mexico moet het op economisch gebied best wel hebben van het toerisme. Als dat ophoudt, waar zijn ze dan? Ook zie ik het al weer gebeuren: duizenden zwijnen die worden afgeslacht. De boeren die er machteloos bij staan. Traumatisch en een hel, zoals de Nederlandse boeren zich vast ook nog wel weten te herinneren met al die nare beestenziekten die wij hier hebben gehad (vogelgriep, MKZ, varkenspest, gekke koeienziekte, etc).

Wat vind jij? Zou jij overigens het risico nemen naar een van de aangegeven gebieden op vakantie te gaan? Immers, er geldt toch nog geen negatief reisadvies…

Hier in ieder geval een tip voor je: als je plant te gaan – hou dan via Google maps in de gaten waar en wanneer de varkensgriep zich verspreid.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>