Hoe groter haar sex-appeal, hoe dieper de depressie

Serveersters, heren. Daar gaat het over… Blijkbaar vormen zij dè graadmeter, waaraan we de mate van de huidige economische dip kunnen aflezen, zo lees ik zojuist in het New York Magazine.

Er zijn een hoop indicatoren, waarmee je kunt meten hoe we er financieel voorstaan, maar de ‘Hot Waitress Index’ is toch wel een van de meest interessante, voor de mannen dan… Zit er toch nog een UP-side aan de DOWN-side. Ofwel, om met Johan Kruijf te spreken; elk nadeel heb z’n voordeel.  

Hoe meer onze economie op z’n gat ligt dus, hoe knapper bedienende dames worden… “Juist nu is er markt voor “hotness”, zo schrijft het magazine. “Van de verkoop van appartementen tot premium vodka, het werd altijd aangeprezen door jonge, sexy mensen. Tot nu toe gingen de mindere baantjes, zoals in de bediening, dan ook naar de genetisch minder bedeelden, maar nu niet meer.”

Een serveerster in een New Yorkse club vertelt NYmagazine hoe dat in zijn werk gaat: “Ze ontslaan eerst langzamerhand de jongens, daarna de minder aantrekkelijke meiden. Vervolgens verschijnen er vanuit het niets nieuwe ‘hot girls’ op het toneel die de business nieuw leven moeten inblazen.”

Bron: NYmag.com

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hoe groter haar sex-appeal, hoe dieper de depressie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>