18% meer vrouwen aan de sociale netwerksites

Steeds meer vrouwen aan de sociale netwerksites...“Niet China, niet India, maar de vrouwen (wereldwijd) vormen een economisch groeiende macht. Dit gaat op in gelijke lijn met online bezigheden van de dames”, aldus een onderzoek van sociale netwerksite MeettheBoss.com.

Deze zag in de laatste maanden een groei van 18 procent. Stuk voor stuk vrouwen die de mogelijkheden van de netwerksites ontdekken. Het salaris van alle vrouwen wereldwijd komt in 2014 volgens de Wereldbank uit op 18 biljoen dollar. Dat is een stijging van 5 biljoen. Ook is het meer dan twee maal het Bruto Nationaal Product van China en India samen.

Ondanks dat de vrouwen dus 77 dollarcent schijnen te verdienen voor elke dollar die de man verdient, zal dit verschil dus ook langzamerhand weg gaan vallen, omdat steeds meer vrouwen de boardroom betreden.

Dergelijke vooruitgang heeft de vrouwen ertoe gebracht om hun ideeën ook online te delen. MeettheBoss.com laat een toename zien van 18 procent meer vrouwelijke dames: “Het is fantastisch dat zoveel vrouwen deze technologie omarmen en in hun eigen voordeel gebruiken. Elke dag zie ik er meer en meer online”, aldus Harlan Davies, MeettheBoss directeur.

Meer lezen? Current.com

1 Reacties // Reageer

One thought on “18% meer vrouwen aan de sociale netwerksites

  1. Bruto

    Goed voor de vrouwen!

    Hopelijk verdienen de vrouwen netto ook meer geld. Ik weet niet hoe de belastingstelsel over de wereld is geregeld, maar in Nederland vind ik dat we best veel afstaan…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>