Botox als redmiddel carriere

Botox.mixology.euDat sommige carrierevrouwen (en wellicht ook mannen) ver gaan om hun uiterlijk op te kalefa-teren voor hun carriere is over het algemeen bekend. Echter, dat botox ook op een andere manier als ‘pepmiddel’ kan dienen om een carriere (opnieuw) leven in te blazen, bewijst het verhaal van Claire Isaac.

Claire’s grote carrieredroom was om te werken als hostess op een van de bekendere vluchtmaatschappijen. Doordat zij leed aan een overactief blaas syndroom, waardoor zij constant naar de wc moest, zelfs als haar blaas niet vol was, kon zij haar baan als hostess helaas niet van de grond krijgen. Middels een botox-behandeling, waarbij de spier (die de blaas-samentrekking veroorzaakt) tijdelijk verlamd wordt, is Claire in staat gesteld om haar droombaan in hogere sferen toch uit te voeren. “Het is een enorme opluchting om mijn leven terug op de rails te hebben en weer te kunnen werken”, aldus Claire Isaac.

Lees hier het hele artikel in op de website van Walesonline.

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>