Exit ex is exit carrière Sandra Bullock?

Sandra Bullock en Jesse JamesSandra Bullock’s ex is niet meer. Althans, dat lijkt d’r op. Sandra Bullock zou in het diepste geheim weer een relatie hebben aangeknoopt met haar vreemdgaande ex. De reden dat ze het geheim houdt? Haar carrière. Die zou ook wel eens exit kunnen zijn nu de ex-man niet meer zo ex lijkt…..

Volgens het magazine Life & Style zijn Sandra Bullock en Jesse James weer een paar, maar nog niet in het openbaar. Simpelweg, omdat Sandra Bullock die zoveel steunbetuigingen kreeg na haar scheiding van James, bang is dat haar fans deze keuze niet zullen begrijpen.

Ze zou zelfs menen dat ze om die reden niet meer serieus genomen wordt als actrice. Waarom? Geen idee, maar ik zie die twee dingen toch los van elkaar. Mensen zouden kunnen denken dat ze weinig zelfrespect heeft door weer voor haar (bedriegende) ex te kiezen, maar dan nog lijkt het me een eigen bewuste keuze. Eentje waar het publiek en zeker ook haar werkgevers niks mee te maken hebben.

Wat jij? Laat hieronder je reactie achter.

Bron: Telegraaf.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>