100 jaar oud door stress-vrij leven

Een 100-jarige vrouw in Carlsbad, Calif (US), zegt dat het voorkomen van stress haar heeft toegestaan om een lang en gelukkig leven te leiden. Beatrice Patten, die afgelopen donderdag een eeuw oud werd, vertelde de San Diego Union Tribute dat de sleutel tot een lang en gelukkig leven simpelweg is: het voorkomen van stress en het onmiddellijk oplossen van levensproblemen.

“Wanneer mensen me vragen waarom ik zo lang heb geleefd, vertel ik hen gewoon dat ik me niet zo druk maak om dingen”, zegt Patten. “Ik zorg ervoor dat ik problemen direct oplos, daarna laat ik het ook direct achter me. Ik ga gewoon vrolijk door met mijn leventje. Stress zorgt er alleen maar voor dat mensen overlijden.”

Gedurende haar lange leven heeft Patten veel gereisd naar landen als Egypte, Saoedi-Arabië, en Sri Lanka. Ze is nooit getrouwd geweest, maar heeft geen spijt dat ze in haar verleden ooit een kandidaat heeft afgewezen. “Ik schreef aan hem een briefje, waarin ik aangaf: nee, bedankt, maar liever niet. Eigenlijk wel jammer, want later werd er olie ontdekt op zijn grond”, vertelde ze aan de Union-Tribune. 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>