Social Networking Wars – wanneer is genoeg genoeg?

Linkedin, Myspace, Facebook, Hyves, Plaxo, Friendster… Genoeg mogelijkheden om jezelf online te profileren, maar wil je dat? En wanneer is genoeg genoeg? Ben je een van die mensen die het zat is bestookt te worden met friends requests, pokes en al dies meer? Dan is onderstaande animatie, met de titel Social Networking Wars’ zeer herkenbaar.

Wat vind jij? Ben je ook zo’n fervent twitteraar, netwerker of blogger? Of zijn de nieuwe media niet aan jou besteed? In dat geval loop je in ieder geval minder kans op een internetverslaving, de (nieuwe) geestesziekte van deze tijd – met ontwenningsverschijnselen en alles erop en eraan.

Laat hieronder je reactie achter.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Social Networking Wars – wanneer is genoeg genoeg?

  1. Midlifer

    Erg boeiend artikel: zet je weer even stil bij waar je mee bezig bent. Voor je het weet zit je te lang achter je pc en kan het uitgroeien tot een enge verslaving. Het is in elk geval belangrijk dat je heel bewust bezig bent met dat ding, zodat je ook nog aan andere, belangrijkere zaken toekomt. De waarschuwing die van het artikel uitgaat moeten we ons allemaal maar ter harte nemen, toch?

    Midlifer

      /   Reply  / 
  2. Pingback: To tweet or not to tweet - Twitter | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>