Help! Mijn LinkedIn profiel is verwijderd!

Zoals jullie weten blog ik carrièregerelateerde artikelen, video’s en cartoons. Nu ontving ik onderstaande alarmerende tip over het verwijderen van LinkedIn accounts (zonder waarschuwing). Heb jij ook een tip? idee? of opmerking? Stuur ook eens een mailtje naar [email protected] Wie weet help je op deze manier je medemens en heel wat frustratie uit de wereld ;)

Anne Raaymakers is LinkedIn-deskundige, Social Media Marketing Coach, Pay-It-Forward netwerker en Netwerkcoach. Ze blogt over uiteenlopende dingen, maar vooral over LinkedIn, Twitter, netwerken en bloggen.

Stel je eens voor dat je op een dag onderstaande e-mail ontvangt en je LinkedIn profiel is zonder enige waarschuwing verwijderd. 

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen! Het is tegen de regels van LinkedIn als je in het naamvak iets anders zet dan je naam. Geen telefoonnummer dus, geen wervende tekst of functienaam en ook geen 1500+ of iets dergelijks. Niet doen!

Je profiel wordt verwijderd uit het LinkedIn netwerk, zonder waarschuwing. Het overkwam iemand uit mijn netwerk, die er drie e-mails en telefoontjes naar San Franscisco aan heeft moeten besteden om zijn profiel weer online te krijgen.

Zelfs het plaatsen van iets anders dan een foto van jezelf is tegen de regels. Geen logo, cartoon of ander plaatje dus. LinkedIn is Nederlandse profiels nu actief aan het controleren.

Bron: Blog Anne Raymakers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>