Blaas wat stoom af

Een baas zou het goede voorbeeld moeten geven. Ook als hij/zij onder druk staat. Toch hebben voldoende medewerkers te maken met een werkgever die hen soms letterlijk en figuurlijk van alles naar het hoofd smijt. Terecht of onterecht, zaak is om het als werknemer niet persoonlijk op te vatten. Doen medewerkers dat wel – en komen schreeuwtirades regelmatig voor – dan is het wellicht beter op zoek te gaan naar een andere baan.

Geen zin om op zoek te gaan naar een andere baan? Maar wel op zoek naar een manier om stoom af te blazen? Surf dan naar blaaswatstoomaf.nl Het is dan misschien geen oplossing voor het probleem, maar het kan helpen om op een ‘luchtige’ en grappige manier het hart te luchten.

Ook Barney Stinson, een van de hoofdkarakters in de herkenbare sitcom voor dolende dertigers ‘How I met your mother’ heeft een ‘oplossing’ voor het probleem – Zie hier de zogenaamde ‘Chain of screaming’:

Op zoek naar echte oplossingen? Lees eens het loopbaanadvies van Intermediair aan een medewerkster die last heeft van een schreeuwende baas. En voor de meelezende werkgevers, die het fenomeen bij zichzelf herkennen, wellicht is een cursus woedebeheersing (anger management) of Persoonlijke effectiviteit op zijn plaats?

Doe ook:
- De test tussen balans en privé
- het spel: Werken met je ellebogen

Bekijk/ Luister en Lees ook:
- Grotere kans op hartklachten door slechte baas
- Geweldige sitcom voor dolende dertigers
- Over de rooie
- Geen zin in werken? I don’t wanna work today…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Blaas wat stoom af

  1. Annie

    Haha, ‘ns even testen of the chain of screaming in de praktijk werkt….

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Hoezo de baas verdient te veel? | Carriere

  3. Pingback: Waarom de baas medewerkers in zijn kantoor roept | Carriere

  4. Pingback: Werken is slecht voor de gezondheid | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>