Wilders is een jankerd

Wilders jajaJe zou kunnen zeggen: de kiezer heeft gesproken, dus laat Wilders een kans krijgen… Prima. Jammer voor hemzelf dat hij die kansen inmiddels wel verschoten heeft. CDA wil niet met hem en VVD, tenzij de VVD en Wilders onderlinge geschillen oplossen. Dat wil de VVD weer niet, maar de VVD wil wel weer praten met Wilders, wat Wilders weer niet wil zonder CDA. Boehoe.

Het wordt zo langzamerhand echt een lachtertje daar in Den Haag. En dan voelt de heer Wilders zich nu behandeld als melaatse. Ofwel, hij vergelijkt zichzelf met een lepra-patiënt. ‘Onrein, onrein….!’ Leuke vergelijking voor iemand die tegen de koran en islam ageert,  maar een beetje zielig, niet?

Mijn idee: als je echt zo om al die kiezers gaf, zou je ten eerste niet zo’n achterlijke, ondemocratische ‘eenmansfractie’ willen voeren (eerst maar een beetje meer democratie binnen je eigen partij) en zou je ten tweede niet als een klein kind moeten lopen dreinen. Paria, melaatse? Doe ff normaal en probeer het spel gewoon mee te spelen. Dat heet politiek: concessies doen enzo

Bron: Trouw.nl

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Wilders is een jankerd

  1. de schoolmeester

    Sjoukje, je had geen beter hoofddeksel voor onze Supergeert kunnen vinden. Mijn complimenten.

      /   Reply  / 
  2. Chris

    Haha, ik kwam hier toevallig terecht via google.. moest erg lachen om het prentje met de calimero eierdop!!

      /   Reply  / 
  3. red

    hitler ken je hem mee vergelijken de ongescholde man maar calemiro heeft het de beste met iedereeen ?

      /   Reply  / 
  4. red

    zijn doel is homo s joode en moslims te vergassen met een verasing we zijn terug bij de beging van 1940 dat tactik van hitler gebruikt ook geweest dan nu zogenaamd huile om de jooden die hitler heeft vermoord maar wij jooden geloofen niet in die onzin wij zijn geen dome mensen julie europaainen zin massa moordenaars altijd zal er bloed aan jullie handen kleven jullie alllemaal van vroeger tot nu??????????????????????????????????????????

      /   Reply  / 
    1. Ashkelon

      @red
      Ongeschold? Dome mensen? Gezien je taalgebruik ben jij de ongeschoolde hier.
      Ik snap nauwelijks wat je schrijft.
      Oh, en ik wist niet dat wij europeanen massamoordenaars waren, bedankt voor deze informatie.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>