Na 1000 sollicitaties eindelijk een baan!

Bron: Metro.co.uk

De aanhouder wint, zo blijkt maar weer. Na 1000 keer solliciteren vond de 42-jarige Jeff Scott eindelijk zijn droombaan. Toen hij terugkwam na 10 jaar in Egypte te hebben gewerkt, was het wat lastig voor deze doorzetter om de juiste baan te vinden en te houden. Diverse keren werd hij ontslagen, onder andere wegens de recessie, maar dit weerhield hem er niet van om door te zoeken.

Vleesverpakker en barman

Zo solliciteerde hij er lustig op los, onderwijl werkend in baantjes als vleesverpakker en barman. 1000 afwijzingen later en een hoop sollicitatie-ervaring rijker was hij eindelijk succesvol. Hij heeft een baan aangeboden gekregen als business development manager bij een marketingbedrijf.

Erg knap dat hij het zo lang heeft volgehouden! Zou je het zelf niet al lang hebben opgegeven?

Bron: Metro.co.uk

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Na 1000 sollicitaties eindelijk een baan!

  1. Johan de Vries

    Allemachtig! 1000 X? Ik zou het al na de 100e keer opgegeven hebben… Petje af voor het doorzettingsvermogen van deze man! :-)

      /   Reply  / 
  2. Niels

    Knap dat je zo lang zoekt! Ik heb een brief en CV laten maken door Briefopbestelling, dat had snel succes. Echt een aanrader!! :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>