Ambtenaar ontslagen wegens té casual gedrag op Casual Friday

Casual Friday kan sommige medewerkers niet casual genoeg zijn. Zo blijkt wel uit het verhaal van een gemeente-ambtenaar uit Fort Lauerdale (Florida) die al zijn kleding uittrok op kantoor. De man liet zijn vrouwelijke collega een bordje zien met daarop aan de ene kant: “It’s Friday” en aan de andere kant: “Let’s get naked”, waarop hij daad bij woord voegde en begon te strippen. De man die inmiddels ambtenaar-af is, trok volgens de vrouw al zijn kleding uit, op zijn sokken na.
;-) Brrrrr, de sokken zullen hem de das om gedaan hebben…

Ook beweert ze dat hij vaker toespelingen maakte, maar dat ze hem keer op keer afwees.

Weegschaal

Zo zou hij eens – toen ze zichzelf woog op de weegschaal in haar kantoor – gesuggereerd hebben dat ze zichzelf beter zou kunnen wegen zonder kleding bij hem op kantoor. Ook liet hij haar – toen ze eens op internet zocht naar body wax – in zijn kantoor komen, waarbij hij haar plaatjes liet zien van dames die de Braziliaanse wax bij zichzelf hadden gedaan.

Vreemde ‘versiertrucs’ van waarschijnlijk een sociaal incapabel mannetje, denken jullie niet?

Bron: Brisbanetimes

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ambtenaar ontslagen wegens té casual gedrag op Casual Friday

  1. Debora

    Okay, die man spoort niet. Maar die vrouw? Jezelf wegen op kantoor ??? Op kantoor op Internet zoeken naar Body Wax??? Wat verwacht ze nou, dat iedereen om haar heen dan helemaal professioneel blijft handelen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>