Moet de wereldwijde focus op het creëren van banen liggen?

Thefinanser.co.uk

Bron afbeelding: Thefinanser.co.uk

Een wereldwijd BBC onderzoek, voorafgaande de G20 top in Londen, heeft aangetoond dat er veel draagvlak is voor structurele hervormingen van het economische stelsel. In het onderzoek werden 29.000 mensen ondervraagd. 70 procent van hen meent dat de manier waarop de globale economie momenteel in elkaar zit drastisch veranderd moet worden.

Hoe en wat er zou moeten veranderen werd niet gevraagd in dit onderzoek, maar volgens de BBC toont een andere poll aan dat de meeste mensen geloven dat het goed zou zijn te investeren in banen.

Meer dan twee jaar
Bijna tweederde van de deelnemers aan het onderzoek geeft aan dat de crisis hem of haar negatief beïnvloed heeft. Ongeveer 50 procent voorspelt dat de recessie meer dan twee jaar zal duren. Uit deze ondervindingen kan geconcludeerd worden dat het publiek, ondanks alle demonstraties, bereid zal zijn om de hervormingsplannen van de G20 straks te accepteren.

Hoe denk jij dat het wereldwijde economische stelsel veranderd moet worden? Zou de focus inderdaad op het creëren van meer banen moeten liggen? Laat hieronder je reactie achter.

Bron: BBC

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>