Wanna-be tandarts doet meer dan tanden trekken alleen

Een freelancende tandarts in de VS is ervan beschuldigd meer te doen dan alleen tanden trekken. De autoriteiten geven aan dat hij een vrouw heeft aangerand, nadat hij haar drug had gegeven. De politie heeft bevestigd dat deze wanna-be tandarts geen licentie heeft. Ook gaven ze aan dat de man niet handelde of eruit zag als een tandarts.

Drug en aanranding
Hij is officieel beschuldigd van het verdoven van zijn zogenaamde patiënten met drug en aanranding. Volgens de politie werkte deze scary tandarts vanuit een pick-up truck. In zijn truck vonden ze allerlei tandarts-instrumenten, inclusief de drug die hij gebruikte om misbruik te maken van zijn patiënten. Ook vonden ze een stoel – die door moest gaan voor een tandartsstoel, maar meer leek om een stuk uit een tuinmeubelset.

Trauma
Sjonge, jonge, waar bezuinigingen op medische kosten al niet toe leiden. Althans, het lijkt mij dat deze mensen geen gezondheidsverzekering hebben. Anders kies je toch niet voor zo’n nep tandarts? Bovendien, als deze mensen al niet bang waren van de tandarts, dan lopen ze nu wellicht rond met een zwaar trauma… Sja, sneu.

Bron: Dvorak.org

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>